5e plats på SM-Match


SM-Match, Fågelbro G&CC

Fågelbro…

Är ett väldigt vackert ställe i Stockholms skärgård. På anläggningen finns hotell, tennis, pooler och väldigt mycket mer. Alltså en bra Country Club. Golfbanan var en perfekt matchbana enligt mig.

bild 1

Hål 9, 125m med en grymt ondulerat green

Nära medalj…

64 spelare fick vara med. Min första match på morogonen var mot Jonas Carlsson från Stockholm. Efter mycket om och men vann jag på 18e hålet. Eftermiddagens match blev mot Petter Bocian från Norrköping. Var en jämn uppgörelse där också men lyckades knipa en vinst där också. Dagen därpå mötte jag Markus Lindström från Araslöv i åttondelsfinal och vann efter 17 spelade hål och gick till kvartsfinal där jag tyvärr förlorade på tredje särspelshålet. Där av kom jag på en delad 5e plats och spelet känns bättre och bättre.

bild 4

Kvartsfinalsbild

Mitt ute i skärgården…

Blev veckans boende. Grymt fint mitt ute till havs. En golf vän har deras sommarställe där och vi skåningar fick lov att hänga med. Med både båt och bil tog det ca 50 minuter till banan vilket resulterade till att det blev ett par extremt tidiga morgnar.

bild 2

Mot banan 05:15 dag 1. Jag och Hilford

Vad händer nästa vecka?

Landeryd Masters är på tur. Förra året sköt jag 68-69-69 och -10 totalt. Goda vibbar och gillar verkligen banan. Ska bli kul att komma tillbaka och hoppas på lite bättre spel och därefter en bra placering! En vinst hade inte suttit fel nu…J

bild 3

Bjuder på en liten fisk bild från SM!

Bästa hälsningar,

Christofer ”Kritan” Blomstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *