Åbo och Aura GC


Aura…

Är en halvö som ligger ca 10 minuter utanför Åbo. Jag älskar verkligen detta ställe. Vid golfbanan är allt tyst och lugnt men inne i Åbo är det betydligt mer liv. Trevligt. Såg verkligen fram emot att komma tillbaka och den här gången klarade jag cutten för första gången.

bild 1

Här har vi den. HIO priset på hål 7. I år var den vit.

Var bodde vi?

Precis som vanligt hade Nordea Tour fixat spelarhotellet som ligger kloss till golfbanan. Hotellet heter Ruissalon Spa. Förutom oss bodde där endast äldre människor… såg inte en ända liten familj! Det verkligen kryllade av pensionärer. Varför är det så? Jag hörde av några spelare, att de som var med i kriget mellan Ryssland och Finland fick bo där gratis. Det verkade stämma.

spaet

Här ligger hotellet precis intill en mysig liten hamn!

Hur funkade spelet?

Svingen börjar kännas bättre och bättre. Jämnare spel och mina missar ute på banan blir inte lika sneda. Slagen börjar komma på beställning vilket alltid är trevligt. Jag sköt ett under par efter tre dagars spel. Mina rundor blev 72-70-70. På det slutade jag på en delad 25 plats. Nu är det bara att köra på och bygga vidare på denna sköna känsla. Just nu ligger jag på en 39e plats i Norden.

jag aura

Birdieputten på 3an dag två som jag tyvärr missade

Seriespel…

Står på tur nästa vecka då Nordic League tar vilopaus. På pappret har Falsterbo ett bra lag och vi har goda möjligheter att ta oss upp till Elitserien till nästa år. I år spelas div 1 på Eslövs GK. Ska bli kul. Lagspel är alltid roligt:)!

Bästa hälsningar,

Christofer ”Kritan” Blomstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *