Green Eagle, Hamburg


Green Eagle…

Är en fantastisk anläggning som har 36 hål. Ligger ca 20 minuter sydost om Hamburg. Vi spelade den tuffaste banan (norra). Black tee är 7208m lång och Europas längsta bana. Fem hål var framflyttade ca 40 meter på sista nio. Vilket var rätt schysst då vi endast fick spela banan 7000m.

bild 3

Inspel med Otto, Pontus och Åke. Torsk på sista…

Hotell Sachsentor…

Blev veckans boende. Hotellet låg i en by som heter Birgedorf. Tog ganska exakt 30 minuter att köra till banan. Det var ett rätt schysst boende för priset. Jag åkte tillsammans med Åke Nilsson och Otto Bonning. Därför hade vi ett trippelrum.

sachsentor

Here it is

Hur gick spelet?

Börjar kännas bättre och bättre som jag berättat tidigare. Det var som sagt tre Wildcards till Danmarks Europatour tävling på spel. Jag var ju grymt nära att knipa ett Wildcard förra året men då till Nordea Masters. Hade en bra känsla i kroppen innan jag spelade och det blev till slut ett bra resultat tillslut även om jag missade stora målet om en top 3 placering… Spelet känns bra och formen åt rätt håll. Svingjusteringen börjar kännas bättre och självförtroendet kommer därefter automatiskt. Sköt 76-71-72 och en ensam 9:e plats.

bild 1-1

18e green. Ganska smalt och 600m långt.

Komma skall…?

Efter 8 veckors spel inklusive seriespelet tänker jag nu ta en välbehövlig semester denna vecka. Kommer ändå lägga mycket fokus på gymträning, streching och vila kroppen för vara redo inför nästa vecka spel uppe i Stockholm på Fågelbro där SM-Match ska spelas. Har goda minnen från Matchspel

bild 2

Där hör den hemma

 

Bästa Hälsningar

Christofer “Kritan” Blomstrand

One thought on “Green Eagle, Hamburg

  1. Grattis till en spännade söndagseftermiddag. Sällan en golftävling blir så oförutsägbar. Tack för kryddan o lycka till.
    Vänligen
    Bengt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *